Kaartverkoop Pllek geopend!

23/05/2017

De kaartverkoop voor onze voorstellingen om 13u30 en 16u00 in Pllek Amsterdam is geopend! Kom met je kinderen, buurkinderen, kleinkinderen, oppaskinderen of gewoon met je vrienden kijken naar onze voorstelling, om daarna lekker te chillen op het strandje bij het café. Je kunt bij Pllek ook terecht voor een lekker ontbijt, zomerse lunch of heerlijk diner! Reserveer je kaarten snel via https://www.chipta.com/nl/TheatervoorstellingJUNIHermansweetRaad/7172/selectticket.

Crowdfunding geslaagd met 106%!

21/05/2017

Hoera! Twee weken geleden hebben we onze crowdfunding succesvol met 106% afgesloten dankzij 101 liefste donateurs, het VSB Fonds en de Provincie Gelderland. We zijn ontzettend blij! De repetities, decorbouw en try - outs zijn inmiddels in volle gang. We zijn hard aan het werk om zondag 11 juni in première te gaan in Pllek Amsterdam. Kom je ook kijken? Bestel je tickets via https://www.chipta.com/nl/TheatervoorstellingJUNIHermansweetRaad/7172/selectticket.

Tot dan!

Hermans weet Raad met Crowdfunding

05/04/2017

Help Hermans weet Raad aan Ballen! Op zondag 11 juni gaat onze voorstelling 'JUNI' in première. Het script is geschreven, de muzikant gestrikt, de regisseur enthousiast. Maar om de voorstelling' mogelijk te maken hebben we nog een aantal dingen nodig: kostuums, geluidsapparatuur, decor en minstens 10.000 ballenbakballen. En daarom gaat Hermans weet Raad crowdfunden op Voor de Kunst. Check onze projectpagina en doneer! https://www.voordekunst.nl/projecten/5529-help-hermans-weet-raad-aan-ballen.

Première tijdens Ruige Rakkers in Pllek, Amsterdam

05/04/2017

Hoera! Hermans weet Raad speelt zondag 11 juni twee keer met 'JUNI' tijdens het jeugdprogramma Ruige Rakkers van Pllek. Een stoere, unieke locatie op de NDSM - werf in Amsterdam, met een strandje voor de deur. De eerste voorstelling begint om 13:30u om vervolgens om 16:00u in première te gaan. Kijk alvast op onze facebookpagina voor het evenement. Tot dan!

Please reload

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round
  • YouTube - Black Circle

Hermans weet Raad

Bos en Lommerplantsoen 35E

1055 AA Amsterdam

info@hermansweetraad.nl

Foto's: Joep.

Ontwerp logo: Tanja de Raad.